Home arrow Info
Main Menu
Home
Info
Polls
Hoe vaak maakt u een backup?
 
Info

Dr. Mac - Apple Systeem Support

Dr. Mac - Apple Systeem Support bestaat uit drie onderdelen: Consultancy, Implementatie en Maintenance. Daarmee bieden wij een complete range; van overleg over systeemuitbreiding of productaanschaf, de implementatie daarvan in uw bedrijf tot en met de onderhoud van uw systeem op data- en besturingssysteemniveau. Dr. Mac werkt hoofdzakelijk in de regio Eindhoven en de Kempen, in de avonduren en het weekend en is bij uitstek de partner voor ondernemingen die zich met hun eigen creatief proces willen bezighouden en niet met het computersysteem.


Consultancy

Dr. Mac geeft advies over nieuwe producten die op de markt verschijnen die uw productietijd kunnen verkorten of uw workflow meer stroomlijnen. Bent u toe aan een server of een of andere vorm van centrale opslag, of zoekt u een lowbudget oplossing? U weet niet helemaal hoe u een goede back-up van uw data moet maken of wat het belang is van een regelmatige back-up van het besturingssysteem? Heeft u vragen over de efficientie van uw systeem? Vraag het de dokter.
Maakt u kopietjes van uw data op CD/DVD en wil u deze data eigenlijk liever constant beschikbaar houden voor uw mederwerkers in een data-archief? Maak dan eens een afspraak en ik kom met u overleggen welke mogelijkheden daartoe bestaan.


Implementatie

Dr. Mac is voortdurend op zoek naar de nieuwste hard- en software om uw systeem up-to-date te houden. Van harddisks tot beeldschermen, productie software, utilities, geheugens, spelletjes, scanners of een nieuwe printer? Dr. Mac kan ervoor zorgen. Daar komt nog bij dat Dr. Mac meer dan 25 jaar ervaring heeft in pre-press en DTP technieken en nog dagelijks met de nieuwste software werkt en daardoor op de hoogte is van de mogelijkheden en onmogelijkjeden van de diverse pakketten. Uiteraard kunnen wij u alle gangbare (DTP) software pakketten leveren en voor u installeren. Voor de aanschaf van Apple Computers werkt Dr. Mac samen met andere bedrijven om voor u de beste prijs en service boven tafel te krijgen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat alles getest en netjes werkend bij u afgeleverd wordt.


Maintenance

Dr. Mac zorgt ook voor onderhoud van het besturingssysteem op uw computers zodat, mochten er toch problemen ontstaan, deze in een zo kort mogelijke tijd weer draaien. Afhankelijk van uw wensen kan er een onderhoudsschema opgesteld worden en in een logboek kunt u uw problemen met de computer noteren die niet bedrijf kritisch zijn, die dan bij de eerst volgende onderhoudsbeurt worden opgelost of als het kritisch is uiteraard met een bezoekje zo snel mogelijk. Uiteraard kunnen wij ook de data-backup of het data-archief voor u verzorgen.


Dr. Mac is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer: 17147161. BTW nummer: NL 1425.81.781.B01.

 
Statistics
OS: Linux r
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.41
Tijd: 18:34
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
bezoekers: 155673
Tuesday 16 July 2019

© 2019 Dr. Mac - Apple Systeem Support
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.